DCNews Lifestyle Retete Cum gătești un orez pufos. Trucurile dezvăluite de Jamie Oliver

Cum gătești un orez pufos. Trucurile dezvăluite de Jamie Oliver

1. Ai nevoie de o cană plină cu orez. Este o cantitate suficientă pentru 4 persoane.

2. Toarnă orezul într-o oală.

3. Pune peste orez două căni pline cu apă clocotită şi puţină sare.

4. Pune-l la fiert 8-10 minute, la foc mare, cu capacul pus.

5. Dacă vrei să-i dai culori sau arome diferite, e la fel de simplu: adaugi condimentele în apă în care fierbi orezul, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Poţi folosi şofran, cardamom, scorţişoară, turmeric, în funcţie de reţeta pe care ţi-o doreşti.

Vezi și: Rețete de post. Cartofi copți cu usturoi

Tocană de murături prăjite. Cea mai gustoasă mâncare

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele