Ai nevoie de 200 g margarină, 250 g zahăr pudră, 2 ouă, 3 linguri ulei, un vârf cuţit de bicarbonat, coajă de lămâie, vanilie, rahat, făină cât se cere.
Cum se prepară
Se freacă margarina (la temperatura camerei – uşor moale) cu zahărul pudră. Se adaugă ouăle care s-au bătut puţin cu un praf de sare şi bicarbonatul. După aceea, se toarnă uleiul puţin câte puţin ca să nu se taie, potrivit traieste-bine.ro. Se adaugă coaja de lămâie şi făina atât cât să fie coca consistentă. Se pune în tava puţin unsă, se taie cu forme speciale. La mijloc se pune o bucăţică de rahat. Se coc la foc potrivit.
Vezi și: PRĂJITURĂ cu biscuiți și ciocolată, FĂRĂ COACERE. Cea mai SIMPLĂ REȚETĂ de desert
PLĂCINTĂ georgiană cu BRÂNZĂ. Rețeta de Khachapuri care trebuie încercată