Este important să adaugi un produs simplu și ieftin și aceasta va fi băutura ta preferată
Ingredientele de care ai nevoie:
ciocolată neagră - 70 grame;
lapte - 450 ml;
ciocolată cu lapte - 30 grame;
smântână 33% - 75 ml;
scorțișoară măcinată - 1/4 linguriţă;
sare - 1 praf;
bezele - câteva bucăți.
Modul de preparare
Într-o cratiță se toarnă 150 de grame de lapte. Cratița se pune pe aragaz ca laptele să se încălzească. Atenție, laptele nu trebuie să fiarbă.
Omletă luxuriantă dint-un singur ou: o rețetă simplă pentru un mic dejun delicios
Oprește focul și adaugă în cratiță ciocolată cu lapte și ciocolata neagră. Amestecă bine până obții o pastă. Cele două ciocolate ar trebui să se topească complet.
Acum toarnă în cratiță restul laptelui și smântâna. Adaugă scorțișoara și ingredientul secret - sarea. Ea este cea care va întări paleta de gust și aromă a băuturii.
Amestecul obținut se încălzește, amestecând constant, dar nu se aduce la fierbere! Ciocolata fierbinte se toarnă în căni și se decorează cu bezele mici. Poftă bună!