DCNews Lifestyle Retete CHIFTELUȚE din piept de pui. Ies MOI și PUFOASE. Rețeta bucătarilor

CHIFTELUȚE din piept de pui. Ies MOI și PUFOASE. Rețeta bucătarilor

Ingrediente 

- 600 g piept de pui tocat
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 ou mare bătut
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 legătură de pătrunjel tocat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1/2 linguriță boia
- 1 vârf linguriță oregano
- sare și piper după gust
- făină+ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Combină carnea tocată cu ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Adaugă oul și zeama de lămâie. Condimentează. Amestecă bine și apoi formează chifteluțele în palme. După ce le-ai format, dă-le prin făină și pune-el, în serii ca să nu stea înghesuite, la prăjit, potrivit unica.ro.

Prăjește 4 minute pe o parte, apoi 3 pe cealaltă. Lasă chifteluțele din piept de pui la prăjit până se pătrund. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus un șervet de hârtie care să absoarbă surplusul de ulei.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele