DCNews Lifestyle Retete Chiftele de roșii. Rețetă pentru Postul Paștelui

Chiftele de roșii. Rețetă pentru Postul Paștelui

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Ingrediente

6 roşii mari
1 ceaşcă de mărar
2 ceşti de făină
sare
pipe
5-6 fire de ceapă verde 
1 ceaşcă de pătrunjel
1 linguriţă de zahăr

Cum se prepară

Roşiile se decojesc, se storc de zeamă şi se pasează cu blenderul împreună cu mărarul, pătrunjelul şi zahărul, potrivit crestinortodox.ro. Se adaugă în compoziție ceapa tocată foarte mărunt (inclusiv partea verde) şi făina. Cu o lingură se ia din amestecul rezultat şi se prăjesc chiftele în untdelemn încins. Se lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă.

Vezi și: Tochitură de post cu mămăligă și murături. Cum se prepară: Rețeta

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele