DCNews Lifestyle Retete CARTOFI țărănești cu CEAPĂ. Cum se prepară: REȚETA

CARTOFI țărănești cu CEAPĂ. Cum se prepară: REȚETA

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Ingrediente

- 1 kg cartofi

- 2  cepe mari şi roşii 

- 5 căţei de usturoi

- 50 ml ulei

- sare şi piper după gust

- pătrunjel verde

Cum se prepară

Curăţăm cartofii de coajă ,îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Îi punem la fiert cu 1/2 linguriţă de sare. Într-o tigaie călim ceapa, tăiată rondele, adăugăm sare şi o călim câteva minute, potrivit bucataria-romaneasca.ro.

Adăugăm usturoiul mărunţit, sare şi piper după gust. Adăugăm cartofii fierţi şi scurşi. Amestecăm uşor şi presărăm pătrunjelul mărunţit. Se pot servi şi sos cu iaurt sau smântână.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele