DCNews Lifestyle Retete Aripioare cu parmezan, usturoi și pătrunjel. Se topesc în gură!

Aripioare cu parmezan, usturoi și pătrunjel. Se topesc în gură!

Foto: Freepik/ Rol ilustrativ

Ai nevoie de:

12 aripioare de pui

1 lingură usturoi tocat

2 linguri unt topit

1/2 cană parmezan ras

1 linguriță praf de usturoi

sare și piper, după gust

1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Preîncălzești cuptorul și tapetezi o tavă cu hârtie de copt.

Umpli o oală cu apă, iar când clocotește, scufunzi aripioarele și le lași să fiarbă 10 minute, după care le scoți la scurs pe un prosop de bucătărie.

Într-un bol, amesteci aripioarele cu usturoiul proaspăt, sarea și piperul, după care le așezi în tavă și le dai la cuptor 25 de minute sau până ce se rumenesc.

Cât sunt calde, le amesteci într-un bol cu untul, pudra de usturoi, parmezanul ras și pătrunjelul tocat până ce sunt acoperite toate. Se servesc cu sos de smântână.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele