Alegeri FRF. Pițurcă, despre candidatura lui Lupescu

Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook
Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook

Pe 18 aprilie vor avea loc alegerile pentru șefia FRF, iar candidatura lui Ionuț Lupescu a stârnit diverse reacții în spațiul public, printre care și cea a lui Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale a României, e de părere că decizia lui Lupescu de a candida pentru șefia Federației Române de Fotbal ar reprezenta un uriaș regres financiar, dacă acesta va câștiga alegerile.

Pițurcă, cu ochii pe bani

În opinia lui Pițurcă, Lupescu vine „de la bine la rău", având în vedere faptul că salariul lui Lupescu la UEFA e de aproape 20.000 de euro pe lună, aproximativ 30.000 cu tot cu diurne.

„El nu vine de la rău la bine, părerea mea e că el vine de la bine, la rău. Acolo are un salariu foarte mare, are 17-18.000 salariu, nu ştiu sigur, dar asta e suma. Mai ia vreo 10-15.000 din diurne fiindcă el pleacă tot timpul în toată lumea. El ia, în medie, vreo 30.000 de euro, nu poate să ia la FRF acelaşi salariu. O să ia 5.000, 7.000, 10.000, nu ştiu cât va avea salariul preşedintele FRF", a declarat Pițurcă, la TV Telekom Sport.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel