Alegeri FRF. „Ionuț Lupescu, program de mare anvergură"

Ionuț Lupescu va fi cel mai probabil candidatul pentru șefia FRF din partea Generației de Aur. Gabi Balint spune că Burleanu se va retrage din cursă dacă Lupescu va candida, iar Pompiliu Popescu îl consideră învingător detașat.

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României are mare încredere în Lupescu. 

„Candidatul va fi mai mult ca sigur Ionuţ Lupescu. Cred că ar lua 99% dintre voturi. Sunt foarte optimist, pentru că deja am inventariat voturile, avem şi studii sociologice directe şi indirecte. Mai sunt unul sau două puncte de pus la punct în ceea ce-l priveşte. Toţi cei din Generaţia de Aur îl vor susţine. NU există altceva, nu ar avea de ce să nu îl susţină (...) Ionuţ Lupescu este pe cale de a lua decizia, în urma faptului că foarte mulţi votanţi l-au cerut insistent. Ei sunt cei care l-au convins, pentru că văd în el cea mai bună variantă pentru redresarea fotbalului românesc. Mai ales că se pune problema interacţiunii dintre statul român şi UEFA pentru Euro 2020. Lupescu e un român adevărat, şi-a reevaluat situaţia şi începe să fie convins că poate ajuta fotbalul românesc să iasă din acest fund de sac în care a ajuns", a explicat Pompiliu Popescu, la „Digi Sport Matinal".

„Program de mare anvergură"

Pompiliu Popescu e de părere că strategia cu care are de gând să vină Lupescu la FRF e de mare e una de mare anvergură și totodată, o noutate în fotbalul românesc.

„Are un program de mare anvergură, bazat pe o realitate pe care puţini sunt dispuşi să o vadă. Sunt strategii şi viziuni care nu mi-am imaginat că se pot aplica în România. Experianţa lui de la UEFA e enormă şi sunt convins că va revoluţiona în bine fotbalul românesc chiar de la baza piramidei", a precizat Pompiliu Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel