Adriana Trandafir crede în Moș Crăciun!

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 12.00,  la Teatrul de pe Lipscani (sala Atelier) va avea loc spectacolul caritabil “Dragă Moș Crăciun, vreau să fiu mai bun!”.

Spectacolul este susținut de elevii Școlii de Arte “Adriana Trandafir” înscriși la Ora de Teatru, program cultural și educațional de calitate ce are ca obiectiv deschiderea către cultură a elevilor, tinerilor și adulților, recuperarea publicului pentru teatru și dezvoltarea abilităților cognitive, motrice, emoționale și sociale prin metodele și tehnicile teatrale.

Adriana Trandafir și Diana Mihăiță, în parteneriat cu Teatrul de pe Lipscani, au înființat Școala de Arte “Adriana Trandafir” , un proiect socio-educațional ce propune ateliere teatrale cu o contribuție unică asupra dezvoltării personale. Participanții învață să comunice, să lucreze în echipă, să se ajute reciproc, să asculte activ, să-și dezvolte și să-și gestioneze emoțiile, să se exprime în fața unui public. Accentul nu se pune pe elementul performare (alegerea unui scenariu, repetiții, costume, prezentarea în fața unui public), ci pe extraordinarul potențial pe care Ora de teatru îl are ca experiență de învățare și de explorare a multiplelor fațete ale personalității umane.

Citește și: Farmecul rus al lui Andrei Makine

În cadrul spectacolului caritabil elevii Școlii de Arte “Adriana Trandafir” au strâns jucării, haine, cărți și alimente ce vor fi donate unor familii nevoiașe din București și Asociației “Ana și Copiii”, o organizaţie umanitară neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Spectacolul “Dragă Moș Crăciun, vreau sa fiu mai bun!” este coordonat de Adriana Trandafir și Diana Mihăiță, profesorii care susțin Ora de Teatru în cadrul Școlii de Arte Adriana Trandafir.

Citește și: Colinde a cappella cu Corul Academic Radio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel