A murit Draga Olteanu Matei. Alexandru Arșinel: N-am să uit niciodată un lucru

Alexandru Arșinel a vorbit despre fosta sa colegă de teatru și film, trecută la cele veșnice, Draga Olteanu Matei.  

Într-o intervenție la Antena 3, Alexandru Arșinel a vorbit despre fosta sa colegă de teatru și film, trecută la cele veșnice în această dimineață, Draga Olteanu Matei. 

Iată ce a spus acesta:

„A fost o foarte mare actriță, o persoană deosebită, cu o înzestrare pentru meseria asta a noastră. Era creatoare de scenarii, era artistă de film, îndrumătoare în domeniul teatrului. Ea s-a retras la Teatrul Neamț, unde a format o echipă teatru și a participat la diferite concursuri. Președinta Festivalului de Umor Grigore Vasiliu Birlic de la Fălticeni. S-a retras într-o zonă a țării iubitoare de teatru și iubitoare de Draga Olteanu, Moldova.

Ea a fost foarte iubită în Piatra Neamț, de către publicul de acolo, de către forul conlucrător care a sprijinit-o în cât a stat ea acolo. O mare actriță. Am avut bucuria să joc alături de dumneaei, o parteneră extraordinară. N-am să uit că renunța la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă, ca să acaparez succesul. De o generozitate extraordinară.

E o mare pierdere pe linia marilor pierderi din ultimii ani. Mari artiști și actori dispar ușor, ușor. A jucat în multe creații. Chirița, scenariu realizat și jucat de ea. A realizat un succes deosebit și pe scenă și în film. Dar nu numai asta, o mare animatoare de teatru. Repet, la Piatra Neamț a creat o echipă de teatru cu care a câștigat mai multe concursuri în țară. Nu mai vorbesc de scenariile și acțiunile pe care le realiza în țară. O mare actriță. Un om deosebit! Te gândești, de fiecare dată, să spui ceva special ca să încurci pe toată lumea. N-ai ce să spui! Decât că a fost o foarte mare actriță. Ce să inventezi despre Draga Olteanu Matei? Ea era așa cum era, era imensă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel