Traian Băsescu atacă procurorii DNA și pe președintele ICCJ, Livia Stanciu

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat luni seară un atac furibund la adresa procurorilor DNA și a șefei ÎCCJ, Livia Stanciu. 

În contextul discuției despre ”niște excese cu arestările preventive”, Traian Băsescu a declarat, la B1 Tv, că ”un om arestat are pe capul său SRI, DNA, Curte de Conturi, presa. Nu are nici o șansă! Denunțul a dobândit valoare de probă aproape. Eu nu pentru tipul ăsta de justiție am luptat. Nu am explicație de ce s-a ajuns la asta”.

”Stiți cum văd eu omul dus la arestare? Ca o muscă care are pe umerii săi toate instituțiile statului”, a continuat fostul președinte, care a lansat un atac și la adresa Liviei Stanciu.

Vezi și: Ce îi ordonă Traian Băsescu DNA-ului

”Am văzut și declarațiile doamnei președinte al Înaltei Curți, care a spus că va fi un partener al DNA. Zău!? Ce șanse are acuzatul când știe că președintele Inaltei Curți a spus că e partenerul DNA?

Nu exclud posibilitatea să se creeze condamnări nedrepte. Cei care trebuiau să tempereze erau judecătorii. Sunt cazuri în care se întâmplă ...Gândiți-vă ce justiție ne pregătim să construim!”, a conchis Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel