Gabriela Firea: Isteria PNL a depășit granițele unui comportament normal pe scena politică

Un Guvern și o majoritate nu se pot schimba, nedemocratic, doar pentru că PNL este ahtiat după putere, afirmă Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD.

"Isteria celor din Partidul Național Liberal a depășit de mult granițele unui comportament normal pe scena politică. Normalitatea a devenit la PNL să ceară schimbarea unui Guvern altfel decât în Parlament sau prin alegeri democratice", afirmă senatorul Gabriela Firea.

"Nici nu ne miră acest lucru în condițiile în care sforile fostului partid liberal istoric sunt trase acum de cei care au pierdut fără drept de apel alegerile din 2012. Vorbim despre oameni pentru care democrația nu înseamnă nimic și care ar folosi orice fel de mijloace pentru a reveni la putere.

Citește și: Gabriela Firea: Declarațiile Alinei Gorghiu, o demonstrație de tupeu

Am văzut și ieri cum liderii PNL ne vorbeau despre dorința de a da un Guvern cât mai repede, în condițiile în care și-au demonstrat în ultima perioadă lipsa totală de viziune și de proiect.

Atacul la Victor Ponta nu îl vizează doar pe acesta și acest lucru a fost clar când ni s-a vorbit din nou despre ilustra moțiune de cenzură pe care nici măcar semnatarii acesteia nu o cunosc de fapt bine", spune Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel