Daciana Sârbu, prima reacție la posibilitatea de TVA redus la produse bio

Daciana Sârbu a avut o primă reacție cu privire la reducerea TVA-ului la produsele bio, precizând că toți ambasadorii și toți oaspeții străini care au gustat din bunățățile noastre au făcut lobby pentru reducerea TVA-ului la acest tip de produse.

"Stiti cine 'a facut lobby' pe langa premier pentru reducerea TVA pentru produsele bio? Toti oaspetii straini si toti ambasadorii care au mancat bunatati bio romanesti si ne-au intrebat de ce nu le promovam mai mult, de ce nu le producem in cantitati mai mari, de ce nu ne facem un brand de tara din ele. Toti micii fermieri bio care produc alimente de o calitate exceptionala, mult peste cele de import. Toti copiii care ar manca mere bio romanesti, daca parintii lor nu le-ar gasi prea scumpe.

Imi pare rau sa vad ca o masura absolut necesara pentru incurajarea agriculturii nationale de calitate este folosita ca arma in razboiul politic, dar ma bucur sa vad ca Guvernul ia o decizie importanta pentru viitorul nostru, al tuturor.

Romania are potentialul de a deveni un nume pe piata produselor bio din Europa si din lume si cred ca, peste cativa ani, toate aceste contestari ale unei masuri absolut benefice pentru noi si pentru copiii nostri ni se vor parea ridicole", a scris Daciana Sârbu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: TVA ar putea scădea. Vezi la ce produse și de ce s-a luat această decizie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel