Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Zodia pentru care Mercur se opreşte din retrogradare. Daniela Simulescu: E important să nu te opui. Altfel, vei consuma energie de două ori mai mult

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a prezentat horoscopul unei zodii pentru perioada 31 ianuarie 2022 - 6 februarie 2022.

Astrologul DC News și Astrosens Daniela Simulescu a făcut horoscopul zodiei Berbec pentru săptămâna 31 ianuarie 2022 - 6 februarie 2022:

„La Berbeci sau la cei cu ascendentul în Berbec, Mercur se va opri din retrogradare în Casa a 10-a. E important să nu te opui în momentul în care reapar proiecte pe care tu consideri că le-ai terminat sau proiecte pe care ai încercat să le faci în funcție de dorința ta și nu au ieșit, că asta face Mercur în Casa a X-a. Va trebui să te ocupi, să suni, să aranjezi, să soluționezi, să cauți rezolvare la problemele respective.

Această Lună Nouă, de pe data de 1 februarie, ar trebui să-ți dea și un pic de gust al viitorului apropiat, să te gândești, în cazul în care ești la serviciu, că dacă ai un rezultat, bine, dacă nu ai un rezultat, ce e de făcut în acest sens? Să ieși puțin din rutină, din cotidian, din pragmatismul acesta al Capricornului. În Casa a X-a ai atât de multe planete și ești hotărât să împingi munții și să demonstrezi. Dar vezi să demonstrezi ceva bun pentru tine, nu doar de dragul de a demonstra. Dacă e doar așa, de drag, nu se va întâmpla nimic bun.

Marte, guvernatorul tău, va face un sextil cu Jupiter, iar acest lucru este minunat, dar , bineînțeles, e minunat pentru cei care lasă lucrurile să vină de la sine, nu se blochează, nu încearcă ei să schimbe tot ceea ce se întâmplă. Mă refer atât la cei care sunt în activitate profesională, cât și cei care sunt la pensie. Încearcă să-ți dai seama dacă activitățile tale au și un sens, un rol, un rezultat. Trebuie să fie ceva și pentru creșterea ta personală. Pot apărea vești legate de prieteni, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, pot apărea tot felul de ciocniri de autorități, șefi sau părinți, pot apărea plăți de taxe și impozite și ajungi pe la vreun ghișeu.

Per total, e o săptămână bună atâta timp cât nu vei opune rezistență. Dacă opui rezistență, va trebui să consumi de două ori energie pentru absolut orice. E e păcat, pentru că ai aspecte destul de bune“, a precizat, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 30 ianuarie 2022

Astăzi avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este duminică și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Luna tranzitează și astăzi semnul Capricornului.

Berbec

Te vei confrunta cu fuga de responsabilitate a persoanelor dragi. Cu alte cuvinte, nu te poți baza decât pe tine. Dar te descurci!

Taur

Poate fi o zi foarte bună pentru o plimbare, o vizită sau o călătorie. Astrele îți recomandă să nu stai prea mult în casă.

Gemeni

Poți trece prin multe momente paradoxale. Chiar dacă în jurul tău totul funcționează, tu tot vei fi năpădit de tot felul de gânduri pesimiste.

Rac

Pot apărea cheltuieli neprevăzute. Și vei fi nevoit să duci negocieri cu oamenii dragi. Oricum, aceștia vor avea ultimul cuvânt de spus.

Leu

Partenerul se sucește de multe ori și decizi să nu te mai implici direct în nimic. Îl lași pe el să decidă. Munca este adevărată terapie.

CITEȘTE CONTINUAREAAICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel