EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 30 ianuarie 2022

Horoscop zilnic/Foto emisiune
Horoscop zilnic/Foto emisiune

Horoscop. Careu Soare-Uranus. 

Astăzi avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este duminică și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Luna tranzitează și astăzi semnul Capricornului.

Berbec

Te vei confrunta cu fuga de responsabilitate a persoanelor dragi. Cu alte cuvinte, nu te poți baza decât pe tine. Dar te descurci!

Taur

Poate fi o zi foarte bună pentru o plimbare, o vizită sau o călătorie. Astrele îți recomandă să nu stai prea mult în casă.

Gemeni

Poți trece prin multe momente paradoxale. Chiar dacă în jurul tău totul funcționează, tu tot vei fi năpădit de tot felul de gânduri pesimiste.

Rac

Pot apărea cheltuieli neprevăzute. Și vei fi nevoit să duci negocieri cu oamenii dragi. Oricum, aceștia vor avea ultimul cuvânt de spus.

Leu

Partenerul se sucește de multe ori și decizi să nu te mai implici direct în nimic. Îl lași pe el să decidă. Munca este adevărată terapie.

Fecioară

Rutina zilnică poate suferi modificări. Astrele își doresc să muncești mai puțin și să te distrezi sau relaxezi mai mult. Doar este duminică!

Balanță

Nu contează că nu termini toate treburile de care te apuci, ci faptul că ieși puțin din programul obișnuit al unei duminici,

Scorpion

Cuvintele tale devin instrumente pozitive pentru a motiva sau pot fi arme prin care să îi necăjești pe cei care te-au supărat.

Săgetător

Vei trece de la o extremă la alta din punct de vedere financiar. Te vei abține de la a cumpăra ceva necesar, dar vei cheltui pe ceva inutil.

Capricorn

Astăzi vrei să demonstrezi familiei sau apropiaților cât de bun ești. Te vei implica în problemele lor, îi vei ajuta cu bani sau cu o vorbă bună.

Vărsător

Treci de la o stare la alta fără să îți dai seama. Un sentiment de incertitudine nu îți dă deloc pace și nu reușești să găsești echilibrul interior.

Pești

Ai grijă ce îți dorești! Astrele te pot ajuta să ți se îndeplinească anumite dorințe, dar nu așa cum ai fi visat tu. Risc de dezamăgire!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel