EXCLUSIV  Zodia care se va confrunta cu probleme financiare. Daniela Simulescu: S-ar putea să pierzi mult timp pentru nimic

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu a spus cum va fi horoscopul pentru o anumită zodie în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022.

Astrologul DC News și Astrosens Daniela Simulescu a vorbit despre problemele cu care se va confrunta zodia Berbec în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022:

„Dat fiind faptul că Marte și-a început retrogradarea, să știi că și tu, cel puțin săptămâna aceasta, nu te vei simți bine în pielea ta deloc. Oricât de multe eforturi vei face, vei simți că nu se întâmplă nimic. E ca și cum urci bolovanul la deal și îl urci, și îl urci. Pe de altă parte, ști că nu ar trebui să urci bolovanul ăla la deal, dar îl vei urca și vei face pași în stânga, în dreapta. Tu singur iei o decizie, după care revii asupra ei, după care revii din nou la prima decizie și tot așa.

S-ar putea să pierzi mult timp pentru nimic, să faci multe lucruri pentru nimic, să porți discuții, să porți ședințe și efectiv la sfârșitul zilei să simți că ai vorbit mult și nu s-a întâmplat nimic. E mai greu să fie ceva concret zilele astea și pentru că ne apropiem de această eclipsă, îți atrag atenția asupra părții financiare. Gândește-te pe ce se duc banii și cum ai putea să faci bani.

De asemenea, gândește-te cum ai putea să ajungi la un echilibru. Dacă iei salariu, vezi cum îl cheltuiești, vezi cum îl împarți pe căprării. Dacă ai primit educație financiară în copilărie, bine, dacă nu ai primit, încearcă să o dobândești acum, că Marte, retrogadând în Gemeni, zice să înveți ce nu ai învățat când trebuia să înveți, ca să te ajute de acum încolo. Gemenii reprezintă Casa a 3-a și aceasta are și conotații financiare, are această componentă, mai ales de modul în care ne folosim banii“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Marte în Gemeni. Daniela Simulescu, avertisment pentru şoferi: Aveţi mare grijă!

„Ai grijă la drumuri“

„Dacă în ultimul timp a fost în capul tău o idee pe care ai putea să o fructifici, încearcă. Până când Marte își va termina retrogradarea, în ianuarie 2023, încearcă. Nu e vorba neapărat de bani, dar poate croșetezi, poate te pricepi să faci prăjituri, poate ești foarte bun pe comunicare, etc. E vorba de chestiuni micuțe care, chiar dacă îți mai iau 1-2 ore, îți vor aduce un ban în plus. Totodată, aveți mare grijă la tot ce înseamnă drumuri.

Aș vrea să vă atrag atenția și asupra modului în care negociați cu colegii, vorbiți cu ei, munciți. Nu încercați să luați în cârca voastră ceea ce fac alții. Eu știu că energia berbecească știe și poate multe, dar nu este săptămâna optimă, pentru că eclipsa de pe data de 8 vă face să învățați și cum să gestionați energia voastră. Trebuie să vă gândiți dacă merită, dacă rentează să munciți mai mult sau să faceți munca altora“, a spus, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Horoscop, duminică, 30 octombrie 2022

Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, care va dura până pe 12 ianuarie. Dar să nu uităm că efectele se vor întinde până pe 25 martie. Pentru unii, această retrogradare va aduce în sfârșit schimbări, iar pentru alții va aduce și mai mule întrebări. În orice caz, vor apărea zăpăceli în trafic, în comunicare, în trasee, în educație. 

Berbec

Retrogradarea lui Marte îți va aduce multă confuzie, serioase schimbări de program, dar și dorința de a experimenta ceva nou. 

Taur

Va trebui să fii mai atent la modul în care cheltuiești. Astrele îți recomandă să îți calculezi fiecare decizie legată de buget. 

Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, deci vei fi mai furios, dar și mai curajos. De asemenea, te va apuca o doză serioasă de hărnicie. 

Rac

Trecutul te va bântui. Astrele îți recomandă să nu iei decizii serioase bazate pe experiențe vechi, ci pe realitatea actuală. 

Leu

Apar schimbări în planurile pentru viitorul apropiat. Neașteptate și surprinzătoare. Și cu ele o mulțime de dileme. 

Fecioară

Unii nativi vor fi foarte preocupați din cauza unor probleme de la serviciu. Ar fi bine să dicuți cu apropiații aceste subiecte. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel