EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 30 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor. 

Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, care va dura până pe 12 ianuarie. Dar să nu uităm că efectele se vor întinde până pe 25 martie. Pentru unii, această retrogradare va aduce în sfârșit schimbări, iar pentru alții va aduce și mai mule întrebări. În orice caz, vor apărea zăpăceli în trafic, în comunicare, în trasee, în educație. 

Berbec

Retrogradarea lui Marte îți va aduce multă confuzie, serioase schimbări de program, dar și dorința de a experimenta ceva nou. 

Taur

Va trebui să fii mai atent la modul în care cheltuiești. Astrele îți recomandă să îți calculezi fiecare decizie legată de buget. 

Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, deci vei fi mai furios, dar și mai curajos. De asemenea, te va apuca o doză serioasă de hărnicie. 

Rac

Trecutul te va bântui. Astrele îți recomandă să nu iei decizii serioase bazate pe experiențe vechi, ci pe realitatea actuală. 

Leu

Apar schimbări în planurile pentru viitorul apropiat. Neașteptate și surprinzătoare. Și cu ele o mulțime de dileme. 

Fecioară

Unii nativi vor fi foarte preocupați din cauza unor probleme de la serviciu. Ar fi bine să dicuți cu apropiații aceste subiecte. 

Balanță

Îți vei pune multe întrebări legate de viață. Și vei începe să vrei să studiezi, să citești, să înveți de la oameni cu mai multă experiență. 

Scorpion

Încerci să te protejezi cât poți de ochii acelor persoane indiscrete. Le cunoști destul de bine și nu le vrei în preajma ta. 

Săgetător

Aparențele înșală! Așa că ai grijă din toate punctele de vedere! Recomandabil ar fi să nu oferi nimănui informații personale. 

Capricorn

Ai un program încărcat, ai putea să mai delegi din treburi, dar nu o faci și riști să ajungi la epuizare. Fii mai blând cu tine!

Vărsător

Retrogradarea lui Marte îți va oferi oportunitatea să te ocupi și de proiecte creative. Sau să fii mai implicat în programul copiilor. 

Pești

Discuțiile cu familia te consumă. Nu vei putea să le eviți, dar va trebui să înveți să nu îți pierzi cumpătul în jurul celor dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel