EXCLUSIV  ZODIA care se confruntă cu o CRIZĂ interioară. Astrolog DCNews: Ar trebui să luați în calcul..

Ema Apostu / 01 Martie 2019 / 19:17 Salveaza PDF Comentarii

ZODIA care se confruntă cu o CRIZĂ interioară. Astrolog DCNews: Ar trebui să luați în calcul. Unul dintre nativii zodiacului se confruntă cu o criză la nivel interior. Astrologul DCNews, Ioan Burculet, are câteva sfaturi pentru el.

ZODIA care se confruntă cu o CRIZĂ interioară. Astrolog DCNews: Ar trebui să luați în calcul. Succes de remunerație în context financiar. Aveți echilibru la bani, la finanțe. Chiar dacă v-ați mai confruntat cu tensiunea interioară, în acest interval, se va estompa. Grijă în raporturile cu membrii familiei, mamă, tată, copii, frate, soră.

ZODIA care se confruntă cu o CRIZĂ interioară. Astrolog DCNews: Ar trebui să luați în calcul. Aici va trebui să lucrați, să nu aduceți incriminări că dumneavoastră le știți pe toate. Criză la nivel de propria intimitate ceea ce ar putea să nu vă aducă încredere în dumneavoastră.

ZODIA care se confruntă cu o CRIZĂ interioară. Astrolog DCNews: Ar trebui să luați în calcul. Ieșiri în natură, munte, pe malul lacului. Este o perioadă de refacere pe care ar trebui să o luați în calcul la sfârșitul săptămânii. Realizări din punct de vedere profesional. O persoană din jurul dumneavoastră vă poate ajuta cu un sfat. Câștig în popularitate. Capricornii vor avea acel zâmbet datorită faptului că ați ținut cont de părerile celor din jur.

Vezi și: Moșii de iarnă 2019. Sâmbăta Morților, 2 martie. Ce trebuie să faci

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 2 martie - Ocrotitorul celor căsătoriți


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28