Cinci sfaturi ca să faci economie

Vrei să pui câţiva bani deoparte, însă nu prea reuşeşti? Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor ajuta să faceţi economie mai uşor. 

Cheltuiește mai puțin

Pare evident, dar este esențial să reducem cheltuielile dacă dorim cu adevărat să economisim bani pe termen lung.

Stabilirea unui buget 

Nu vom putea economisi bani până nu știm câți bani încasăm şi câţi putem să cheltuim. Notează totul și odată analizat, putem identifica zonele în care putem face economie.

Cumpărați produse vrac

Planificaţi-vă cumpărăturile şi încercaţi să cumpărați cât mai multe produse vrac. De asemenea, putem economisi bani gătind în cantități mari. Asigurați-vă că mâncaţi tot ce gătiţi. Nu vom economisi bani dacă trebuie să aruncăm o parte din ceea ce cumpărăm.

Alte trucuri care vă vor ajuta să cheltuiţi mai puţini bani

Asigurați-vă că o ofertă este o ofertă

Investigați prețurile înainte de a face orice achiziție. Trebuie să ne asigurăm că oferta este de fapt o ofertă și nu o strategie creativă de marketing a magazinului care să ne încurajeze să cheltuim bani fără să ne gândim.

Cumpărați second-hand

În mod normal, mașinile îşi pierd o treime din valoare în primele 24 de luni de la data cumpărării. Deci, de ce să nu cumpărați o mașină care are 24 de luni?

Găsiți o modalitate de a cumpăra articole „la fel de bune ca cele noi" și de a economisi bani. Unele produse tipice pe care le putem cumpăra la mâna a doua sunt: mașini, haine, aparate electrice, obiecte de grădină, obiecte de uz casnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel