Weekendul comediilor la Nottara

Finalul săptămânii aduce 4 comedii spumoase pe cele două scene ale Teatrului Nottara.

Sâmbătă, de la ora 19.00, asistăm la... „Efecte colaterale". Spectacolul, a cărei regie este semnată de Vlad Zamfirescu, surprinde cu mult umor dramele de familie. Din distribuție fac parte Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu, Alexandru Repan, Dan Bordeianu, Nadiana Sălăgean, Luminiţa Erga, Diana Roman, Ioana Calotă și Laura Vasiliu.

Tot sâmbătă, pe scena sălii George Constantin, spectatorii au întâlnire cu un străin misterios - Madox. După un text de Matei Vișniec, spectacolul „Trei nopţi cu Madox" creează o realitate proprie, în care moartea, fericirea, iubirea şi singurătatea sunt interdependente şi marchează întâlnirea fiecăruia dintre personaje cu sine. Din distribuție - Alexandru Jitea, Ion Grosu, Cristian Şofron, Victoria Cociaş și Ion Haiduc.

Duminică, de la ora 19.00, spectatorii vor avea de rezolvat un mister. Li se vor da „8 femei"... și un cadavru. În preajma Crăciunului membrele unei familii înstărite se pomenesc împreună, izolate, în conacul lor. Sărbătorile însă nu se pot numi fericite: curând singurul bărbat din casă, respectiv capul familiei este găsit mort în pat cu un cuţit în spate. Cine l-a omorât?

Duminică, la 19.30, se face... „Aprilie, dimineață", un spectacol cu o temă mai actuală ca niciodată: merită să trăiești pe plaiurile mioritice? O cifră fictivă la Serviciul de statistică va declanșa un fenomen cel puțin bizar- un suflet, încă nenăscut, dar raportat la recensământ, se instalează într-un oarecare William Georgescu. Nenăscutul vrea să afle dacă vremurile sunt prospere, viața e frumoasă şi dacă merită să se nască în România. Regia este semnată de Diana Lupescu iar din distribuție fac parte Mihai Marinescu, Lucian Ghimişi, Dan Clucinschi, Ada Navrot și Raluca Tiţa.

Detalii și bilete pentru spectacolele Nottara, găsiți pe www.nottara.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel