Vizita bătrânei doamne

Vizita Bătrânei doamne este o piesă actuală, despre comunitate, politică și speranțe deșarte. Atât Maia Morgenstern, în rolul Klarei Zachanassian, cât și Mircea Rusu în rolul lui Alfred -III-Miller fac roluri de excepție, într-o piesă în care decorul sofisticatei scene a Naționalului Bucureștean joacă un rol important.

„Unul dintre cei mai importanți dramaturgi ai lumii, cu o piesă devenită clasică, ridică o întrebare mai acută, azi, decât oricând: Poate un miliard de dolari să cumpere conștiința unui întreg oraș? Un text despre umanitatea redusă la scara unui umil târg de provincie, construit pe o necruțătoare satiră de moravuri care anihilează barierele dintre victime şi călăi.

Un spectacol cu o regie de o uluitoare plasticitate şi un surprinzător dinamism şi care pune strălucit în valoare nenumăratele posibilități tehnice ale Sălii Mari. O scenografie fabuloasă recreează cu inventivitate un oraş în plină mişcare pentru a-i conferi spectatorului iluzia că se află în inima acţiunii. Amestec de comedie feroce şi dramă, Vizita bătrânei doamne este un spectacol despre vină, răzbunare şi lăcomie, susţinut de o formidabilă echipă de artişti din Bulgaria (Morfov, Alexander - regia, Nikola Toromanov - scenografia) şi Marea Britanie (Chris Jaeger - lighting design) precum şi de mari actori ai Naţionalului bucureştean" susține Mystage.

Alexander Morfov – Regizor, cu: Maia Morgenstern - Klara Zachanassian, Mircea Rusu Alfred -III-Miller, Afrodita Androne, Sorina Ştefănescu, Cezar Grumăzescu, Alexandru Hasna și alții.

Vineri, 02 Martie, 19:00 la T.N.B.
Durata: 3 h 30 m, cu pauza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel