EXCLUSIV  Val Vâlcu, întrebare pentru Chichirău după ce l-a făcut porc pe Rădulescu

USR - Cosette Chichirau
USR - Cosette Chichirau

Jurnalistul Val Vâlcu are o întrebare pentru Cosette Chichirău, deputată USR, după ce aceasta a spus, în Parlament, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu, colegul ei, "râde ca porcul și s-a îngrășat din cauză că a mai furat ceva și mănâncă pe unde se duce".

"Am o întrebare pentru Cosette Chichirău: Cum se numește colega porcului cu care împarte același hambar?", a zis ziaristul care a mai spus că gestul deputatei arată respectul pentru instituția aleasă democratic.

Val Vâlcu a precizat că nu se pot justifica astfel de acțiuni "după ce ai luat voturile românilor". Programatic, nu poți să te duci în Parlament și să faci gesturi care afectează imaginea întregii instituții.

"Această strategie extremistă este similară, la nivel simbolic, cu bătăile din Parlamentele din țări mai exotice. Gestul nu este doar lipsit de demnitate, ci și lipsit de raționalitate întrucât Cosette Chichirău are acces la tribuna Parlamentului și se poate exprima acolo. Nu are de ce să recurgă la acțiuni extreme sau chiar extremiste. Dacă ducem dezbaterea din Parlament la acest nivel este degradant", a zis Val Vâlcu.

Ziaristul a adăugat că la fel de regretabilă și lipsită de rațiune este și declarația deputatului Cătălin Rădulescu privind mitraliera și protestatarii din Piața Victoriei.

[citeste si]

"Este, de asemenea, o gafă sancționabilă moral, dar colegii din Parlament nu trebuie să se răspundă cu aceeași monedă", a subliniat Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel