USR, nouă moțiune de cenzură

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

USR a depus o nouă moțiune de cenzură.

USR a depus moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode. Moțiunea se intitulează „Siguranță și încredere sau debandată și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”.

Moţiunea simplă a fost înregistrată, marți, în plenul Camerei Deputaţilor, sub semnătura parlamentarilor din Forţa Dreptei şi din USR.

Conform Regulamentului forului legislativ, moţiunea simplă trebuie supusă dezbaterii şi votului în plenul Camerei Deputaţilor în maximum o săptămână de la data depunerii.

 

Citește și...

Rareş Bogdan: Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan

Rareş Bogdan a spus că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Rareş Bogdan a declarat, luni seară, la Realitatea Plus, că PNL va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. „Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan! Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Din păcate, noi avem doar un primar din șapte, că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit, şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan”, a spus Rareș Bogdan.

„Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum este administrat Bucureştiul”, a declarat Rareş Bogdan.

Citește și...

Alegeri prezidențiale 2024, candidatul PNL. Rareș Bogdan: Bătălia până acolo va fi extrem de cruntă, dominată de agresivitate verbală

Întrebat, la DCNews, dacă Nicolae Ciucă va fi candidatul PNL la alegerile prezidențiale, europarlamentarul Rareș Bogdan a oferit următorul răspuns: „Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidenațială stânga - dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune.”

Întrebat cum va fi ales candidatul, Rareș Bogdan a spus: „Este simplu. În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță!”

„Dar, deocamdată, avem președinte în funcție, abil, apt, prezentabil”, a mai spus Rareș Bogdan.

De asemenea, întrebat dacă în opinia sa PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale sau ar putea să sprijine candidatul PNL, Rareș Bogdan a făcut următoarele precizări: „Nu cred că PSD va renunța. PSD are un activ numeros, oaste serioasă, care vine din spate și pune presiune. Deci, cu siguranță, PSD va avea candidat la președinție.”

„Sunt convins că vom putea avea o dezbatere de idei, nu vom avea păruială de tip 2004 sau 2014. Cred că vom fi scuturați serios și țintuiți din alte părți, de pe extreme. Chiar dacă în turul doi vor ajunge candidatul PNL și candidatul PSD, bătălia până acolo va fi extrem de cruntă, dominată de agresivitate verbală”, a mai spus Rareș Bogdan la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel