USR, COLABORARE cu Platforma lui CIOLOȘ. Primul PROIECT

USR a bătut palma cu Platforma România 100, fondată de Dacian Cioloș. 

”Partidul Uniunea Salvaţi România şi Platforma România 100 reiau împreună procesul de debirocratizare a statului. Primul proiect de colaborare între Uniunea Salvaţi România şi România 100 se concretizează sub forma 'Comisiei de Tăiat Hârtii 2', care îşi propune continuarea procesului de debirocratizare a instituţiilor publice din România şi simplificarea interacţiunii cetăţeanului cu statul, început de Guvernul Dacian Cioloş”, reiese dintr-un comunicat transmis de USR.

Echipa desemnată de Biroul Naţional al USR să colaboreze cu România 100 la acest proiect este formată din Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Florina Presadă şi Stelian Ion.

”Actualul proiect este un început de colaborare firesc între Uniunea Salvaţi România şi România 100 întrucât deputaţii USR Cristian Ghinea şi Cătălin Drulă au coordonat acest proiect în guvernul Cioloş, primul fiind şi iniţiatorul primei Comisii de tăiat hârtii. (...) Proiectul 'Comisia de Tăiat Hârtii 2' îşi propune să canalizeze energia civică şi politică pentru un efort comun de corectare a aberaţiilor birocratice”, susţine USR.

[citeste si]

Cele două formaţiuni caută voluntari care să ajute la identificarea de proiecte de lege care să contribuie la debirocratizare, să monitorizeze instituţiile publice şi să realizeze recomandări pentru implementarea corectă a măsurilor de simplificare, precum şi să ofere sprijin pentru acţiuni legale.

”Debirocratizarea începută la guvern este unul dintre lucrurile cu care mă mândresc cel mai mult din trecerea mea prin serviciul public. Sper ca acest proiect USR, sprijinit de România 100, să ne aducă noi motive de a fi mândri. Pentru publicul nostru tracasările continue pe care le suferă din partea instituţiilor publice sunt motive de nervi şi avem datoria de a continua debirocratizarea statului român”, a declarat Cristian Ghinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel