EXCLUSIV  Unde a dispărut Șoșoacă? Diana Tache, remarcă despre AUR. ”Asta nu e opoziție!”

Jurnalista Diana Tache susține că partidul AUR nu face opoziție. Ea a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS și despre dispariția Dianei Șoșoacă din spațiul public.

"Doamna Șoșoacă nu mai apare pe nicăieri, nu mai este. De o săptămână este practic inexistentă, deși era cu câte 240 de live-uri pe zi, în toate locurile, în toate ministerele, la Valea Jiului, peste tot. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Nu cred că este vorba despre nimic altceva decât despre faptul că în România ultimilor 20 de ani ori de câte ori există genul acesta de manifestări mai mult decât permise, există cumva un soi de corijare care să te aducă pe o tușă pe care să taci. La doamna Șoșoacă nu mi se pare sincer mare pierdere tăcerea domniei sale pentru că deja practic nu mai puteai să urmărești nici un fel de știre la zi, nici un fel de informație, că de fiecare dată principala informație era domnia sa. 

Însă asta a făcut ca toate acțiunile de opozanți ai celor de la AUR să treacă cumva în umbră. Mie nu mi se pare nici măcar că AUR-ul face opoziție, la nivel doar de un discurs la Parlament. Asta nu este opoziție.", a declarat Diana Tache, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel