Vezi ce senator îi face concurență Elenei Udrea cu silueta de invidiat

Femeile din Parlamentul României fac ce fac și ies în evidență și în vacanță. După seria de fotografii și povești de pe Litoral ale Elenei Udrea, un alt politician ține să atragă atenția prin silueta de invidiat. Senatorul PPDD, Vasilica Miron, a optat pentru această vară să-și  petrecă câteva zile într-o stațiune  de la malul Mediteranei, scrie libertatea.ro. 

Catalogată după alegerile parlamentare ca  “sexy-senatoarea”, Vasilica Miron se pare că şi-a câştigat cu prisosinţă această titulatură. Aflată în concediul în Creta, senatorul apare într-un costum de baie compus din două piese, fapt ce a făcut ca bărbații să nu rămână indiferenți la silueta politicianului român.

La cei 36 de ani, Vasilica Miron a mărturisit că forma de zile mari în care se află se datorează regimului  de viaţă pe care îl are. Aceasta a declarat că nu mai mănâncă de ani buni carne de porc, paste, dar nici cartofi prăjiți sau alte alimente care o pot îngrăşa.

Avocat de profesie, “sexy-senatoarea”  a declarat că  face zilnic câteva ore bune de sport şi mănâncă doar peşte, pui, legume şi fructe.

Vasilica Miron e senator PPDD în Colegiul1 Suceava.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel