Ultima reprezentație a spectacolului No Man’s Land din această stagiune, la TNB

No Man's Land. Foto Florin Ghioca
No Man's Land. Foto Florin Ghioca

Sâmbătă, 27 mai, ora 19:30 va avea loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București, Sala Studio, ultima reprezentație a spectacolului No Man’s Land din această stagiune.

Sâmbătă, 27 mai, ora 19:30 va avea loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București, Sala Studio, ultima reprezentație a spectacolului No Man’s Landdin această stagiune.

Producția, care îi are în rolurile principale pe Richard Bovnoczki (nominalizat, pentru rolul din aceast spectacol la Premiile UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal), Mihai Călin și Ciprian Nicula, este o satiră împotriva războaielor de pretutindeni, dar și împotriva comunității internaționale și a presei în goană după senzațional și rating. O comedie neagră despre război care amintește de celebrul roman CATCH-22 sau de serialul M*A*S*H.

(w670) No Man's L

No Man's Land. Foto Florin Ghioca

No Man’s Land este un spectacol în regia lui Alexander Morfov, sconografia Nikola Toromanov – nume extrem de cunoscute datorită montărilor anterioare de la TNB (Furtuna și Vizita bătrânei doamne).  Spectacolul are la bază o adaptare scenică după un film premiat cu Oscar (No Man’s Land de Danis Tanović, Oscar pentru Cel mai bun film străin, 2001). În total, filmul lui Tanović a obținut 42 de premii, printre care Premiul Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun scenariu, Premiul César pentru Cel mai bun film artistic, Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin.

(w670) Richard Bo

Richard Bovnoczki. No Man's Land. Foto Florin Ghioca

Așa cum ne-a obișnuit, Morfov semnează, la fel ca la celelalte spectacole ale sale de la TNB, o coloana sonoră pe care îți dorești s-o reasculți multă vreme după ce ai ieșit de la spectacol: Dire Straits (Brothers in Arms), The Doors (LA Woman), Bob Dylan (Knocking on Heaven’s Doors), Johnny Cash (We’ll Meet Again).

No Man's Land

de Danis Tanović

Traducerea: Andrei Marinescu

Regia: Alexander Morfov

Decorul: Nikola Toromanov

Costumele: Andrada Chiriac

Cu: Mihai Calin, Richard Bovnoczki, Ciprian Nicula, Marcelo S. Cobzariu, Rareş Florin Stoica, Mihai Munteniță, Ionut Toader, Andrei Atabay, Denis Hanganu, Vitalie Bichir, Eduard Adam, Mandin Mădălin, Adrian Iosif Pop, George Pistereanu, Alexandra Salceanu, Aylin Cadir, Fulvia Folosea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel