Trupe de teatru din cinci oraşe la Festivalul de Teatru OKaua

Trupe de teatru din Câmpina, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara vor participa, de joi până duminică, la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de Teatru OKaua, cu tema '7 ani de acasă'.

Festivalul OKaua înseamnă patru zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizaţie, momente de dans şi muzică, trei secţiuni diferite - actorie-liceeni, actorie-studenţi şi scenografie-studenţi, au anunţat organizatorii. Evenimentele vor avea loc la Unteatru, UNATC 'I.L. Caragiale' Bucureşti, la sălile Platou Ion Sava şi One. În prima zi a festivalului vor fi prezentate, la Unteatru, spectacolele 'Visul', al trupei de teatru As din Bucureşti, 'Exploziv' al trupei de teatru 'Mircea Albulescu' din Câmpina, 'Romanţioşii', pus în scenă de o trupă de la UNATC 'I.L. Caragiale', şi, pe Platoul Ion Sava de la UNATC, spectacolul 'Cock', producţie UNATC I.L. Caragiale'.

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de Teatru OKaua este organizată de Compania de Teatru OKaua şi Pink Art Stil, în parteneriat cu Unteatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică 'I.L.Caragiale', Fundaţia Shakespeare şi Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală. Juriul ediţiei din acest an a festivalului îi are în componenţă pe actriţa Bogdana Darie - preşedintele juriului, Alba Simina Stanciu - lect. univ. dr. Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, actriţa Gabriela Bobeş, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua, actorul Şerban Puiu şi Pompilius Onofrei - realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualităţi. Gala de premiere a festivalului va avea loc duminică, la Unteatru, de la ora 16,00. Intrarea este liberă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel