TOP partide alegeri 6 decembrie, sondaj ARGUMENT. Chirieac: Ce avem în față mi se pare interesant

AGERPRES.
AGERPRES.

Bogdan Chirieac făcut o analiză a posibilelor scoruri electorale ale partidelor politice la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

„Ce avem în față mi se pare interesant. Noi avem sondajul făcut de ARGUMENT, institut al DCMedia Group. N-am prins Piatra Neamț, e făcut în săptămâna 6-14 noiembrie. Rezultatele le știți, că le-am publicat”, a transmis analistul Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Cu ajutorul sondajului ARGUMENT, Bogdan Chirieac a prezis top 3 partide la alegerile de săptămâna viitoare: „31% PNL, 28% PSD, 18% USR-PLUS”. Când vine vorba de PRO România, partidul lui Victor Ponta va reuși 8% la Camera Deputaților și 12% la Senat. PMP va aduna un scor de 6%, în timp ce UDMR nu trece pragul de 5% în întreaga țară. „În realitate, o să facă pragul datorită pragului alternativ”, a completat analistul.

Cine va propune premierul, după alegeri

„Domnul Ludovic Orban va fi premier”, a spus Bogdan Chireac. „De-asta am văzut un banc pe internet foarte interesant. Să nu ne mai chinuim cu pandemia, să rugăm STS să ne dea de această duminică rezultatele la alegeri și așa am scăpat de infectări și alte lucruri”.

Revenind la subiect, analistul a spus: „Nu sunt așa de sigur, deși l-am auzit pe domnul Iohannis spunând că USR va guverna cu PNL. Eu nu exclud ca PNL să facă un guvern cu partidele mai mici... PMP, UDMR, PRO România, partide care ar asigura teoretic 50%”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel