Teatrul Odeon, curaj și curiozitate. Tur prin spațiile nedestinate publicului

Teatru
Teatru

Teatrul Odeon și-a deschis larg porțile anul trecut, invitându-și spectatorii într-o călătorie memorabilă, cu ajutorul tehnologiei, în universul magic din spatele cortinei. În acest an însă, la cea de-a II-a ediție, își propune o altfel de călătorie, o incursiune în care e nevoie de curaj și de un dram de curiozitate, pentru că de această dată „A fi sau a nu fi” își găsește răspunsul într-un tur ghidat prin spațiile nedestinate publicului.

Miercuri, 27 martie, în intervalul orar 12:00 - 20:00, publicul bucureștean este invitat să pășească dincolo de ușa ferecată a Intrării actorilor, cele două uși de acces uzual rămânând închise. De acolo va începe o călătorie în timp și în spațiu, prin structurile Bucureștiului de altădată, pe sub scena Sălii Majestic, originară din 1911, prin culoarele încărcate de istorie și de întrebările existențiale ale celei mai recente premiere a Teatrului Odeon, spectacolul „Hamlet" de William Shakespeare, în regia lui Dragoș Galgoțiu.

Aventura din acest an se vrea înălțătoare la propriu, așa că cei fără frică de înălțimi se vor ridica deasupra poveștilor, deasupra scenei mari.

Mai mult decât atât, vor pătrunde în universul încă nedescoperit al unui spectacol care nu și-a întâlnit publicul, viitoarea premieră, „Delirium" de Enda Walsh, o reinterpretare radicală după „Frații Karamazov" de F.M. Dostoievski, regia Vlad Massaci.

În călătoria din acest an participanții vor găsi (sau regăsi) o oază, în Galeria Odeon (foaierul Sălii Studio), unde am realizat o mică grădină în care înflorește „Frumusețea nevăzută", o expoziție foto cuprinzând 20 de portrete ale doamnelor din spatele scenei Teatrului Odeon, iar la etaj vom fura zâmbete cu expoziția de caricaturi ale colegilor săi actori, realizate de actorul Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel