Teatrul Național din Timișoara, invitat la Bacău Fest Monodrame cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO de Florin Piersic jr. - Foto

Foto: Teatrul Național din Timișoara
Foto: Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat la Bacău Fest Monodrame cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO de Florin Piersic jr.

"Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO, creat și interpretat de Florin Piersic jr, la ediția din acest an a festivalului BACĂU FEST MONODRAME (9-13 mai 2024), eveniment organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”. Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat vineri, 10 mai 2024, de la ora 20, în Sala Mare a teatrului băcăuan.

 

Foto: Teatrul Național din Timișoara

BFM 2024 – Bacău Fest Monodrame este singurul festival de teatru din România concentrat asupra spectacolului de actor, ceea ce face ca invitarea spectacolului ROMANIAN PSYCHO să reprezinte o formulă eficace de a oferi publicului festivalului acces la creația unui maestru al genului.

ROMANIAN PSYCHO, text scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, în scenografia lui Tudor Prodan, este, cu adevărat, o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator. Spectacolul ROMANIAN PSYCHO își aduce protagonistul aproape de public, oferind, cu umor și luciditate, imaginea unei lumi care o oglindește fidel pe cea în care trăim.

La Teatrul Național din Timișoara, spectacolul poate fi revăzut sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 19, în Sala Mare", se arată într-un comunicat de presă.

Foto: Teatrul Național din Timișoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel