Teatrul Dramaturgilor Români prezintă spectacolul PLICUL!

PLICUL
PLICUL

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București spectacolul PLICUL!

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, invită publicul bucureștean la spectacolul PLICUL după Liviu Rebreanu, adaptare și regie Dan Tudor – luni, 25 martie, ora 20:00, în Sala Studio a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

În versiunea scenică a cunoscutului regizor Dan Tudor, cu o echipă artistică îndrăgită - Gabriel Fătu, Alexandra Velniciuc, Dani Popescu, Marcelo Cobzariu, Orodel Olaru, Andrei Duban, Dan Tudor, Doina Teodoru, Tudorel Filimon - Teatrul Dramaturgilor Români vă propune să vedeți o comedie sclipitoare, care trece cu brio testul timpului: PLICUL.

O satiră socială și politică, publicată după ce Liviu Rebreanu se impusese deja ca romancier, PLICUL reține atenția spectatorilor chiar de la premiera absolută, susținută la Teatrul Național din București acum mai bine de un secol. Abordând subiecte surprinzător de actuale și astăzi, PLICUL construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice și lupta pentru putere. Într-un oraș de provincie, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile.

Scenografia spectacolului este semnată de Mirela Trăistaru, iar muzica originală este compusă de Dan Tudor.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel