Urmărește emisiunea live


Teatrul Arte dell'Anima vă invită să vedeți „Lettice și Leușteanul” cu Silviu Biriș

Teatrul Arte dell'Anima din București vă invită să vedeți piesa „Lettice și Leușteanul”
Teatrul Arte dell'Anima din București vă invită să vedeți piesa „Lettice și Leușteanul”

Teatrul Arte dell'Anima din București vă invită să vedeți piesa „Lettice și Leușteanul”.

Teatrul Arte dell’Anima prezintă pentru prima dată în București, spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș. 

„Lettice și Leușteanul” este o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.

Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperim împreună la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D! 

Pictură décor: Alina Mavru

O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală, în 4 tablouri, produsă de Teatrul Arte dell’Anima! 

Puteți cumpăra bilete online, accesând următorul link: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice-si-leusteanul-artistii-pentru-artisti-895/

VEZI ȘI: Teatrul Masca vă invită la un nou spectacol, ,,București Livrator”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel