EXCLUSIV  Teatru Independent. Comedie fără inhibiții cu adultere, sinucideri și hohote de râs

Artonic Teatru a jucat un spectacol fără inhibiții, plin de umor, desprins din realitatea cotidiană, marți, 13 februarie, în prag de Ziua Îndrăgostiților. 

Teatrul independent începe să devină o alternativă de petrecere a timpului liber din ce în ce mai atractivă pentru bucureșteni. 

Găzduit de pub-ul El Grande Comandante de pe Călărașilor, spectacolul „Cine iubește?" a stârnit multe zâmbete publicului bucureștean ce a luat parte la acest spectacol, pentru care toate biletele au fost rezervate încă de sâmbătă.

Spectacolul „Cine Iubește" a fost semnat de trupa bucureșteană de teatru independent Artonic, din care fac parte: Mihai Căpățână, Cristi Constantinescu, Andreea Roxana Neagu, Altan Safta Zecheria, Radu Catană, Filip Popa și regizorul Liliana Câmpeanu.

„Cine iubește" spune cu mult umor povestea unui cuplu în care partenerii se înșală reciproc fără prea multe mustrări de conștiință, iar în momentul în care amanții dau nas în nas cu soțul, comedia, dar și tragedia capătă niște cote uriașe.

După spectacol, am realizat un scurt interviu cu regizorul și managerul trupei Artonic, Liliana Câmpeanu.

- Cum a primit publicul spectacolul vostru?

- După cum am văzut, din reacțiile spectatorilor din timpul spectacolului și după acesta, cred că spectacolul a fost bine receptat, publicul s-a amuzat acolo unde era cazul și a înțeles mesajul amar care se ascundea în spatele scenelor comice. Spectacolul încearcă sa spună adevăruri dure cu zâmbetul pe buze.

 

- Cum merge teatrul independent acum, față de acum 5 ani să spunem? Cât de ușor sau cât de greu e să gestionezi un proiect de teatru independent?

- Eu am început încă din 2005 să fac spectacole. E bine, remarcăm o apetență din ce în ce mai mare a publicului pentru teatrul mai casual, teatrul independent. Ne descurcăm singuri, încercăm mereu să venim cu lucruri noi, să ne surprindem publicul. Din 2017, cu sprijinul lui Andi Miron, care se ocupă de partea de comunicare a proiectului și de tot ceea ce înseamnă promovare și identitate, am început să ne promovăm cu acest nume, Artonic. Noi ne gestionăm singuri resursele. Recuzita, aparatura și toate cele. Nu e ușor, dar e mereu o mare plăcere.

 

- Ce proiecte mai pregătește trupa Artonic?

- Pregătim un spectacol nou, „Camera 701" se numește, după un text de Elise Wilk. În distribuție, spectacolul îi va avea pe Filip Popa, Georgeta Nedelcu, Maria Cristina Pricop și Cristi Constantinescu. „Camera 701" este o comedie care vorbește despre întâmplări cotidiene, în care se pot regăsi toți cei care simt nevoia unei comunicări și a unei apropieri umane cu celălalt. Vorbește de fapt despre cât de singuri suntem în doi...

- Când mai poate vedea publicul bucureștean „Cine iubește"?

- În preajma Dragobetelui, revenim cu „Cine Iubește". Miercuri, 28 februarie, de la 20.00, ne revedem la El Grande Comandante. Așteptăm un public curajos și dezinhibat pe data de 28, pentru că acest spectacol, clar, nu este pentru oricine. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel