Taximetristul Nicu a reconstituit violul. Detalii incredibile despre viața sexuală a acestuia - VIDEO

viol-taximetrist
viol-taximetrist

Se pare că taximetristul Nicu a trecut peste experiența deloc plăcută de a fi violat de Luminița Perijoc. Acesta este actorul principal și regizorul unui clip care ar arăta cum a decurs actul sexual.

”Pentru ca dezvăluirile lui să aibă greutate, Nicu a fost protagonistul unei reconstituiri cum nu a văzut România. Filmarea scenelor regizate chiar de el a avut loc târziu, după ora 22.00, într-o cameră de hotel şi totul a decurs exclusiv după indicaţiile lui Nicu. Tot după indicaţiile lui, echipa Cancan a încercat să recreeze atmosfera din apartamentul violatoarei, mutând piesele de moblier existente în camera de hotel. Odată rezolvat acest aspect, actorul principal a intrat în scenă, însoţit de bruneta Roxana Marinescu, modelul care a jucat rolul Luminiţei Perijoc.”, scrie cancan.ro

Potrivit publicatie tabloide, taximetristul Nicu a vrut ca totul să fie făcut la perfecție.

VEZI ȘI: Uite cum arată violatoarea taximetristului din Tulcea – FOTO

”Determinat să arate totul aşa cum s-a petrecut, Nicu a renunţat la haine fără inhibiţii scoţând la iveală detalii incredibile. Pe penisul său uriaş tronează un tatuaj hilar: "SUGE-O", scris exact aşa, iar pe spate unul în care este reprezentată o sticlă din care curge băutură într-un pahar. Revenind la derularea filmărilor, Nicu s-a demonstrat a fi extrem de tipicar şi a ţinut cont de distanţe, replici şi aspecte ale acelei nopţi care i-au rămas proaspete în minte. În momentul simulării scenei în care a fost obligat de Luminiţa să-i facă sex oral, un alt detaliu incredibil a ieşit la iveală. Cu violatoarea, Nicu a făcut sex oral pentru prima oară în viaţa lui şi actul a durat 15 minute. Dovada a stat stângăcia cu care taximetristul a jucat această parte, executând mişcări verticale, mecanice, lipsite de orice naturaleţe. La un moment dat, chiar a trebuit să i se explice că actul lui seamănă mai degrabă cu sexul oral făcut unui bărbat. În cele două ore de filmări, Nicu a reuşit să ajungă la performanţele unui actor profesionist, deşi era în acelaşi timp regizor. S-au tras multe duble, însă rezultatul este fabulos.„ mai scrie Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel