Moment cutremurător la înmormântarea Stelei Popescu. Toți s-au închinat

Stela Popescu, AVC
Stela Popescu, AVC

Oamenii prezenți la înmormântarea Stelei Popescu și-au făcut cruce când au văzut ce se întâmplă.

Potrivit Cancan, în timpul slujbei de înmormântare ţinută în biserică, crucea şi tabloul cu chipul Stelei Popescu au căzut. Cei prezenţi în mănăstire şi-au făcut semnul crucii. Superstiţiile spun că dacă o cruce sau un tablou cade în timpul slujbei, cineva apropiat persoanei decedate va muri în curând.

Cineva a reușit, într-un moment de neatenție, să dărâme crucea și tabloul chipului artistei, în timpul slujbei de înmormântare, ţinute de un sobor de preoţi, la Mănăstirea Cernica.

Oamenii au împietrit atunci când au văzut cum se prăbuşesc obiectele mortuare şi şi-au făcut cruce, pentru a îndepărta semnul rău pe care îl aduce un astfel de incident.

[citeste si]

Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare


La înmormântarea Stelei Popescu au fost prezenți mii de oameni, care au venit să o conducă pe ultimul drum pe marea actriţă.

Aceasta a fost înmormântată cu onoruri militare, duminică, la Mănăstirea Cernica, chiar de onomastica ei. Actriţa şi-a dorit să fie îngropată lângă marea ei iubire, Puiu Maximilian, care i-a fost cel de-al doilea soţ. Marea doamnă a teatrului românesc s-a stins din viaţă joi, 22 noiembrie, în urma unui accidet vascular.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel