Spectacolul Frați, de Dave Williams, la Naționalul din Timișoara

Fraţi
Fraţi

Marți, 6 iunie și miercuri, 7 iunie vor avea loc, la Naționalul timișorean, două noi reprezentații cu spectacolul Frați de Dave Williams.

Marți, 6 iunie și miercuri, 7 iunie vor avea loc, la Naționalul timișorean, două noi reprezentații cu spectacolul Frați de Dave Williams.


Spectacolul este nu doar o comedie neagră, o poveste despre relațiile complicate ale celor trei frați obligați de testamentul tatălui lor să se suporte treizeci și șase de ore pe an, ci este, în egală măsură, un laborator în care arta dramatică se redefinește prin complexitatea omului de teatru. Artist plurivalent, capabil să cerceteze teatrul din cele mai diferite perspective, Florin Piersic jr. abordează comedia dramaturgului american Dave Williams din tripla ipostază de actor, traducător și regizor, asumându-și în egală măsură poziția exhaustivă de autor al spectacolului, rolul de creator de text – traducerea fiind fără doar și poate un act de creație -, ca și pe cel de interpret.

(w670)

Lumea fraților Conley – cei trei protagoniști ai spectacolului Frați – este, dincolo de gaguri și de hohotele de râs, o lume care își urnește cu greu mecanismele empatiei și comunicării, înțepenite de nesiguranță și de istoria personală a fiecăruia dintre cei trei frați. Mai mult decât atât, în angrenajul construit de Florin Piersic jr., Frați este o comedie care, paradoxal, se apropie de universul inovatorilor „tineri furioși” ai deceniului șapte.

Distribuția spectacolului îi aduce alături de Florin Piersic jr. pe Matei Chioariu, Căin Stanciu jr., Marko Adžić  / Bogdan Spiridon, tineri actori extrem de apreciați de publicul Teatrului Național, precum și pe Tudor Prodan, un foarte interesant scenograf din noua generație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel