Soții Duban în ”Iubito, îți rămân dator”

Sâmbătă, 2 martie, ora 20:00, la Teatru Avangardia are loc premiera piesei „Iubito, îți rămân dator” care îi are ca protagoniști pe soții Andrei și Grațiela Duban.

„Un autentic manual de auto-ajutor ca să poți face provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Ideal pentru cei care trăiesc deja cu perechea cat si pentru cei care au de gând să facă acest pas in viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Vorbește despre diferențele care exista între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.”

„Dumnezeu a făcut femeia vorbăreață pentru a atrage atenția asupra pericolului care se ascunde in spatele tăcerii ei. Trebuie sa ai mare grija cu tăcerea unei femei. În mod sigur coace ceva.......”

Când Dumnezeu a creat bărbatul nu avea habar de importanta memoriei. Normal ca i-a dat memorie bărbatului, dar cu capacitate limitata. De aceea, bărbații păstrează in creier doar ceea ce e cu adevărat important pentru ei. In rest, șterg tot ca sa nu supraîncarce softul.

Nu rata aceasta comedie incendiara despre relația dintre cele doua sexe: diferențele dintre ele, virtuțile lor, slăbiciunile, atitudinile si, mai ales, felul in care, in cele din urma, în mod inevitabil, fiecare se dovedește a fi completarea ideala a celuilalt. Organizatorii spun că este „Cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea in cuplu”

Distribuția: Andrei Duban si Grațiela Duban

Regia: Ricard Reguant

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel