Sfaturi pentru vară. Cât să stai la piscină şi cum să setezi temperatura aerului condiţionat

Vara, piscina şi aerul condiţionat sunt printre cele mai căutate. Aveţi grijă cât staţi în apă şi cum setaţi temperatura aerului condiţionat.

Medicii atrag atenţia că substanţele chimice din apă, cum ar fi clorul sau sulfatul de cupru, pot fi responsabile de pielea uscată şi de apariţia alergiilor. De asemenea, poate produce iritaţie oculară, modificarea culorii smalţului dentar şi modificări ale culorii şi texturii părului. 

În plus, indică faptul că șederea cu costumul de baie umed pentru o lungă perioadă de timp, poate condiționa apariția candidozei vaginale la femeile cu sensibilitate.

Prin urmare, cel mai benefic pentru combaterea căldurii și evitarea acestor complicații ar fi "scăldatul pentru perioade scurte de timp".

Aerul condiţionat, pericol pentru sănătate

De asemenea, aveţi grijă dacă dormiţi cu aerul condiţionat deschis. Pentru a nu vă trezi de dimineaţă "înţepeniţi", menţineţi o temperatură constantă de cel puţin 21-22 de grade. Pentru a evita consecințele negative, cel mai bine este să nu există o diferență mai mare de 12 grade între temperatura exterioară și cea din interior.

VEZI ŞI Trucuri caniculă. Evitaţi această băutură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel