Seinfeld în România. Elaine, invitată la TIFF de iubitul ei, Kramer îl trage de guler pe Corneliu Porumboiu

Facebook Seinfeld
Facebook Seinfeld

V-aţi întrebat vreodată cum s-ar desfăşura un episod din serialul Seinfeld dacă ar fi în România? Iată mai jos. 

"Elaine e invitată la TIFF de iubitul ei care are impresia că lucrează în industria cinematografică pentru că a jucat rolul ”cadavru barbat est-european 2” într-un film american de mâna a treia, filmat la Buftea mulțumită schemei de ajutor pentru cinematografie și apoi refilmat în Slovacia.

Ca să n-o lase singură, Jerry și gașca insistă să meargă și ei la Cluj ca să cunoască oameni faini.

În momentul în care coboara din mașină, Kramer îl vede pe Corneliu Porumboiu și începe să-l alerge pe stradă. Corneliu Porumboiu o rupe la fugă și se ascunde în toaleta unui local foarte fain unde toată lumea bea numai bere craft faină făcut de Ursus. Kramer reușește să-l găsească pe Porumboiu și îl trage de guler în mijlocul localului acuzându-l că scenariul de la Polițitst Adjectiv e furat din viața lui și tot noul val românesc a pornit după ce Porumboiu l-a văzut accidental pe Kramer mâncând ciorbă în maieu, pe balcon. Porumboiu îi spune lui Kramer că totul e o coincidență și n-a luat nimic de la el în schimb Cristi Puiu sigur s-a inspirat la ”Moartea Domnului Lăzărescu” din operația lui de apendicită", se arată pe pagina de Facebook Seinfeld în România. 

"George se recomandă drept sunetistul lui Spielberg ca să intre la o petrecere"

"Elaine e dusă de iubitul ei la o vizionare exclusivistă organizată într-un spațiu artistic nonconformist. Elaine nu înțelege nimic din film care i se pare o prostie fără sens cu scenariu penibil, producție făcută pe genunchi și editare sub-mediocră. Întrebată de iubitul ei cum i s-a părut, Elaine minte și îi spune că e un film avangardist care îi aduce aminte de Tarkovski. Iubitul ei se schimbă la față și o întreabă dacă-l ia la mișto, tocmai s-au uitat la înregistrarea nașterii surorii lui.

George se recomandă drept sunetistul lui Steven Spielberg ca să intre la o petrecere și să agațe o actriță care a jucat cu Timothée Chalamet. George și actrița pleacă împreună de la petrecere dar pe drum George își dă seama că fata l-a mințit și doar caută pe cineva cu banii lui Spielberg ca să-și poată plăti chiria la garsoniera din Cluj.

Kramer se trezește mahmur cu un urs de argint în brațe. Elaine se desparte de iubitul ei care o acuză ca ar fi insensibilă la cinematografia românească. George e alergat de galeria lui U Cluj după ce a încercat să fie prietenos și i-a spus unui tip random de pe stradă că e un om fain. Jerry îi găsește pe toți trei morcoviți pe o bancă tricoloră pictată de Ghiță Funar.

”Ce s-a întâmplat cu voi?”

”Nu vrei să știi. Ce s-a întâmplat cu tine? Unde ai dispărut?

”Mi s-a întâmplat ceva foarte amuzant. Deci eram la metrou...”", se termină "scenariul" improvizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel