Sedentarism. Andreea Sava, exerciții simple pe care să le faci seara

Multe probleme de sănătate apar din cauza stilului de viață sedentar, susține Andreea Sava.

Jurnalista, într-o postare pe blogul personal, propune exerciții care nu necesită condiție fizică deosebită, nici prea mult timp, o serie durează doar 3 minute, "plus că le faceți în intimitatea casei deci nu vă vede nimeni dacă obosiți după doar câteva secunde", spune Andreea Sava. De asemenea, precizează că aceste exerciții vă vor tonifia mușchii și veți scăpa de durerile cauzate de sedentarism.

Scaun la perete

Sprijiniți-vă de perete în poziția care imită statul pe scaun. Acest exercițiu lucrează foarte bine trenul inferior dar și abdomenul. Ca în cazul oricărui antrenament, trebuie să încordați toți mușchii pe care îi puteți încorda. Oricum, izometricele vă țin în tensiune și dacă nu vreți.

[citeste si]  

Flotare cu sprijin pe antebrațe

Întindeți-vă pe jos, cu picioarele ușor depărtate și ridicați-vă pe vârfuri, ca atunci când faceți flotări, dar vă sprijiniți pe antebrațe. Exercițiul este extraordinar pentru picioare, fese, mușchii spatelui, abdomen dar și pentru cei ai brațelor. Pentru a-l face în poziția corectă, este foarte important ca toți mușchii să fie încordați, în special cei abdominali.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel