Scandal pe bunurile lui Radu Beligan

Scutaru Cristina / 26 feb 2018 / 11:23 Salveaza PDF Comentarii

Radu Beligan a lăsat în urma lui nu doar roluri unice, ci şi o colecţie impresionantă de bunuri personale. O parte din obiecte au fost scoase la licitaţie de unul dintre copiii săi. Doar patru dintre moştenitorii actorului au fost de acord cu înstrăinarea obiectelor.

Reprezentanţii Casei Artmark anunţau, la începutul acestei săptămâni, că vor scoate la licitaţie „patrimoniul actorului Radu Beligan". Fiicele lui Radu Beligan, Lamia şi Anamaria, au fost surprinse de această informație care apăruse în toată presa.

Ulterior, s-a aflat că reprezentanții Casei Artmark semnaseră un contract cu Raluca Popescu, fiica cea mică a lui Beligan. 

[citeste si]

"Cea mai mare şi mai importantă parte din patrimoniul Radu Beligan a fost donată, cu acordul tuturor moştenitorilor, Teatrului Naţional, care urmează să le expună în Muzeul Teatrului, când acesta va fi redeschis. O parte din obiectele de mobilier am hotărât, de comun acord, să i le cedăm Ralucăi, ea putând, eventual, să le şi liciteze, dar în nume propriu", a scris, pe Facebook, Lamia Beligan. Copiii actorului, mai puţin Anamaria, s-au întâlnit cu reprezentanţii Artmark şi au stabilit de comun acord ca licitaţia să continue.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23