„Reguli de viaţă”, pemieră la Comedie

Teatrul de Comedie prezintă vineri 24 martie, la ora 19.00, la Sala Nouă premiera oficială a spectacolului Reguli de viaţă de Sam Holcroft, traducerea de Călina Coliban, regia Ioana Petre, scenografia Vladimir Turturică, mișcare scenică Paul Cimpoieru, imagini și animație video Răzvan Mihalachi,  video  Ana Constantinescu.

(w670) Andreea Va

Andreea Vasile, Cătălin Babliuc, Smaranda Caragea, Ionuț Grama, Manuela Ciucur, Gheorghe Dănilă, foto Adi Bulboacă

În distribuție: Manuela Ciucur (Edith); Ionuț Grama (Matthew); Smanarda Caragea (Carrie); Andreea Vasile (Sheena); Cătălin Babliuc (Adam), Gheorghe Dănilă (Francis); Elina Grama (Emma).

Cu ocazia sărbătorilor se reunesc familii. Membrii se regăsesc, cimentându-și relațiile. Sau nu. Dacă sunt la mijloc secrete, dacă greșelile trecutului amenință armonia revederii? Dacă regulile de viață au fost încălcate? Atunci reîntâlnirea poate deveni pe neașteptate un delicios joc psihologic de-a șoarecele și pisica, în care rolurile se schimbă pe rând și în care poate nimeni nu va fi câștigător. 

(w670) Ionut Gram

Ionuț Grama, Smaranda Caragea, foto Adi Bulboacă

Sam Holcroft a studiat biologia la Universitatea din Edinburgh. În timpul studenției a scris două piese de teatru pentru Compania de Teatru a Universității din Edinburgh și a făcut parte din grupul tinerilor dramaturgi de la Travese Theatre. A debutat cu piesa Cockroach la Traverse Theatre, în 2008, urmată trei ani mai târziu  de Edgar and Annabel.

Premiera mondială a piesei Reguli de viaţă (Rules for Living), cea mai ambițioasă scriere de Sam Holcroft de de până acum, a avut loc la National Theatre din Londra pe data de 13 martie 2015.

Spectacolul Reguli de viaţă este un proiect câștigător al concursului Comedia ţine la TINEri ed. a VII-a, 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel