Răzvan-Eugen Nicolescu a transmis un "ultim avertisment" către biroul de presă al Ministerului Energiei

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan-Eugen Nicolescu, a transmis joi un "ultim avertisment" către biroul său de presă, după difuzarea unui document pe care, însă, el și-l asumă. Este vorba despre poziția departamentului pe care îl conduce în privința redevențelor la petrol și gaze.

"Vreau să știți că am transmis un ultim avertisment biroului de presă al Departamentului pentru Energie. Aseară, biroul de presă al Departamentului pentru Energie a distribuit în spațiul public un document care reprezintă poziția mea și a departamentului în problema redevențelor și fiscalității la petrol și gaz", a afirmat Răzvan Nicolescu, într-o conferință de presă.

Vezi și: Ministrul Energiei dă în judecată doi parlamentari

Ministrul nu a negat autenticitatea sau conținutul documentului, ci a contestat publicarea acestuia fără aprobarea sa.

"Conținutul documentului îmi e absolut cunoscut, sunt absolut de acord și îmi asum personal tot ce e scris acolo. Dar nu sunt de acord ca, fără să îmi dau aprobarea, documente care sunt destinate pentru a circula în spațiul instituțional să ajungă în spațiul public, fiind difuzate de biroul de presă al Departamentului pentru Energie. Îmi asum tot ce e scris acolo", a continuat ministrul delegat pentru Energie.

"Nu am ce să mai comentez pe acest subiect, pentru că nu e responsabilitatea mea și am transmis azi acest avertisment biroului de presă", a conchis Răzvan Nicolescu.

Citește și: Ministru din Guvernul Ponta, cu demisia pe masă: "Renunț dacă ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel