Răzvan Eugen Nicolescu, demisie: Ministrul delegat pentru Energie a anunțat că va demisiona dacă va crește prețul la gaze

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan-Eugen Nicolescu, a anunțat miercuri că va demisiona din funcție dacă angajamentele sale privind prețul gazelor și al energiei termice nu vor fi respectate.

Citește și: Ultimă oră! Ministrul Energiei dă în judecată doi parlamentari

"Vă garantez că preţurile pentru populaţie la gaze naturale nu vor creşte de la 1 ianuarie 2015, preţurile la agentul termic nu vor creşte la 1 ianuarie 2015, că CET-urile vor fi tratate ca şi acum. Vă garantez acest lucru cu demisia mea. Dacă preţul la populaţie va creşte, dacă preţul la energie termică va creşte, dacă CET-urile vor fi tratate altfel de cât v-am spus, sunt dispus să îmi dau demisia din funcţia pe care ocup", a declarat Răzvan Nicolescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul delegat pentru Energie a adăugat că în luna iulie 2015 va fi rediscutat calendarul liberalizării prețului gazelor. El a afirmat că are acordul Comisiei Europene pentru amânarea calendarului de liberalizare.

Vezi și: De ce îi dă Nicolescu în judecată pe Andreea Paul și Iancu: "Trădător", "face lobby pentru OMV"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel