De ce îi dă Nicolescu în judecată pe Andreea Paul și Iancu

Foto: captură Realitatea Tv
Foto: captură Realitatea Tv

Președintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaților, Iulian Iancu, l-a acuzat pe ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv, că din funcția guvernamentală pe o ocupă nu reprezintă interesele României, ci pe cele ale unei companii private. În aceeași emisiune, deputatul PNL Andreea Paul, economist de profesie, l-a numit pe Nicolescu "trădător". Ministrul tehnocrat al Guvernului Ponta a anunțat a doua zi că îi dă în judecată pe cei doi parlamentari pentru insultă și calomnie

Invitații ediției de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere" au dezbătut subiectul amânării renegocierii redevențelor și situația resurselor energetice ale României.

"Definiția statului slab este triada tinerilor trădători Nicolescu-Petrescu-Ponta. Asta înseamnă statul slab astăzi în România. Dezinteresați, ei căpușează bugetul de stat, nu actorul de stat, el își face treaba. Iar profitul, nu e distribuit acționarilor, este este în mare parte păstrat în companie", a spus Andreea Paul.

Răzvan-Eugen Nicolescu îi dă în judecată pe Iulian Iancu și Andreea Paul Vass

Iulian Iancu a declarat că "experiența de astăzi a fost extrem de tristă și s-a transformat într-o premieră, în Parlament, pentru că un ministru al cabinetului s-a dovedit a nu reprezenta interesele cabinetului și și-a permis ca în Parlamentul României să mintă și să aducă probe mincinoase în încercarea de a salva propria lui declarație și propria lui imagine, în detrimentul adevărului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel