Radu Stroe, intrigat de problema cu Victor Dobre

dusa_stroe
dusa_stroe

Ministrul Administrației Radu Stroe își rezevă dreptul de a se îndoi că predecesorul său Victor Paul Dobre ar fi fost capabil și dispus să falsifice liste electorale, fiind destul de intrigat de problema creată.

[caption id="attachment_220057" align="aligncenter" width="469"] Sursa foto: craiovaforum.ro[/caption]

"Mă intrigă problema cu Victor Dobre, asta mă intrigă pe mine. Pur şi simplu Victor Dobre este acuzat de tentativă de falsificare a listelor electorale. Eu nu ştiu ce indicii, probe au. Mă îndoiesc că Victor Dobre era capabil şi dispus să facă aşa ceva. Am şi eu dreptul să am îndoiala asta", a declarat, luni, ministrul Administrației.

Ministrul de Interne, Mircea Dușa, prezent și el la conferința de presă de la sediul Prefecturii Dolj, a fost întrebat dacă e de părere că i se ascultă și lui telefonul.

"Sigur că nu ştim noi ce au ei pe acolo, dar dacă se întâmplă ceva, sperăm să se facă legal", a răspuns noul ministru de Interne, referitor la posibilitatea interceptării convorbirilor telefonice.

Victor Paul Dobre şi-a dat demisia, în urmă cu o săptămână, din funcţia de ministru delegat al Administraţiei. În prezent, el este acuzat de abuz în servicu, Parchetul solicitând Parlamentului avizul pentru începerea urmăririi penale .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel