EXCLUSIV  Priviri de copii la Facultatea de Utilaj Tehnologic

Priviri de copii este numele expoziției de la Facultatea de Utilaj Tehnologic Corpul H, cu vernisaj în data de 18 iunie.

Priviri de copii este numele expoziției pe care mișcarea Artă Utilă pentru Minte și Suflet (ARTUT) o va organiza în perioada 15.06 -14.07 2018, cu vernisaj în data de 18 iunie ora 18.00, la Facultatea de Utilaj Tehnologic Corpul H, pe Calea Plevnei, nr. 59. Curatori: Maria Alexe și Ioana Badea. Expozanți: Elenia Margot Baranga, Denis Mihai, Anca Mihalache, Ana Ruxandra Pascu, Cosmin Radocea, Alexia Sava, Valeria Tofan și Cercul de Pictură.

Iată ce au declarat exclusiv pentru DC News cele două curatoare:

"A devenit deja o tradiție ca în fiecare an in luna iunie, Facultatea de Utilaj Tehnologic să își deschidă porțile copiilor. Expoziția Priviri de copii este cea de a patra expoziție în care copiii vin să ne bucure cu arta lor. Privirea lor are întotdeauna ceva candid, multă inocență și multă sinceritate. Copiii privesc lumea altfel, o vad altfel și prin ochii și penelul lor devenim părtași la această bucurie. Vă așteptăm să veniți și să admirați creațiile lor." a spus Maria Alexe.

La rândul său, Ioana Badea ne-a spus: „Expoziția Priviri de Copii este un omagiu adus copilăriei și sunt expuse lucrări în care ne vom regăsi pășind alături de cei mici in lumea colorata a imaginației lor."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel