Preda, Macovei şi Voinescu vor conducerea PDL

preda macovei
preda macovei

Monica  Macovei, Cristian Preda și Sever Voinescu vor să depună moţiune pentru candidatura la funcţia de preşedinte PDL  la alegerile interne din 30 iunie, când va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară a partidului.

 Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, duminică seară, pentru Mediafax, că în şedinţa Colegiului Director, la care a participat ca invitat, a solicitat derogare de la criteriul vechimii prevăzut în Statutul partidului, pentru candidaturile la funcţii în cadrul formaţiunii.

 El a menţionat că a solicitat această derogare întrucât nu a candidat la alegerile interne de anul trecut din PDL, spre deosebire de colegii săi Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, care au candidat atunci şi care au primit de anul trecut derogare de la criteriul vechimii.

 Cristian Preda a mai declarat că el, Monica Macovei şi Sever Voinescu vor iniţia o moţiune pentru candidatura la funcţia de preşedinte al PDL, la Convenţia Naţională Extraordinară din 30 iunie.  Preda a precizat că încă nu au hotărât cine va conduce moţiunea şi că se vor consulta în acest sens.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel